Incorpora’t a WESSER AND PARTNER, empresa líder en Europa en la captació i promoció de socis per a ONG.

BUSQUEM:
6 persones dinàmiques, obertes, comunicatives, amb iniciativa, organitzades i amb ganes de treballar i incorporar-se a Wesser com a Captador/Promotor de socis porta a porta (D2D) a Barcelona per a una de les ong més coneguda com és l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC).

T’ OFERIM:
Alta a la Seguretat Social des del primer dia.
Contracte Laboral Indefinit també des del primer dia.
Salari fix de 900€/mes, + incentius segons els teus objectius aconseguits (mitja de salari mensual d’un captador 1.000 €/mes a 1.300€/mes).
– Excel·lent ambient de treball.
25 hores a la setmana.
– Formació contínua per part de l’empresa.
– Possibilitats reals de promoció dins de les companyia.

EL TEU TREBALL:
Volem persones amb afany de superació per que formin part del nostre equip de porta a porta (D2D) a Barcelona, per a la captació i promoció de socis de AECC (Catalunya Contra el Càncer).

Mitjançant el diàleg directe amb les persones, podràs explicar els projectes de la ong i la importància de la seva col·laboració, aconseguint fer-los socis d’aquesta ong tan important.

BENEFICIA’T de les beques d’estudis, viatges nacionals i internacionals, intercanvis culturals, activitats grupals i diferents tipus d’esdeveniments en un llarg etcètera que oferim al ser un treballador de Wesser.

Per a aquest treball no es necessari que tinguis experiència prèvia en aquest sector ja que, nosaltres ens encarreguem de formar-te perquè arribis a ser un bon captador/promotor de socis especialment enfocat cap a les ONG.

  • Categoria: Captador / Promotor de Socis per a ONG D2D
  • Departament: Captació de Socis ONG
  • Nivell: Captador ONG D2D
  • Número de vacantes: 6
  • Lloc: Barcelona
  • Total d´hores per setmana: 25 hores a la setmana
  • Salari Brut/mes: 900€ (salari fix) + Importants comisions  

Si estàs interessat en aquesta oferta deixa’ns les teves dades (FES CLICK AQUI)

PROMOTORS DE SOCIS PER A ONG EN BARCELONA- CAPTADOR SOCIS PER AECC BARCELONA (Catalunya Contra el Càncer) – TREBALL PER ESTUDIANTS DE BARCELONA – TREBALL DE COMERCIAL A BARCELONA – COMERCIAL PORTA FREDA A BARCELONA- AECC (Associació Contra el Càncer) DOOR TO DOOR BARCELONA- AECC BARCELONA D2D

(TORNAR A OFERTES)